“Σφάζει με το γάντι” ο Δριγκόγιας τη ΦΕΑ για το τέλος της συνεργασίας τους

Ο “μαραθώνιος” της National League 2 είναι μόλις στα πρώτα του… μέτρα, ωστόσο κάποιες ομάδες ακόμη ψάχνουν τη “χημεία” τους, επιλέγοντας να προχωρήσουν σε… “διορθωτικές” κινήσεις. Τουλάχιστον έτσι τις “βαφτίζουν”.

Μία από αυτές είναι και η ΦΕΑ, η οποία δεν έχει βρει ακόμη τα δικά της πατήματα, δεχόμενη μάλιστα μία γερή “σφαλιάρα” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, σ’ ένα ματς που σημείωσε μία από τις χειρότερες επιθετικές επιδόσεις των τελευταίων ετών στην κατηγορία… Οι “μουρμούρες” στο στρατόπεδο του συλλόγου της Ν. Φιλαδέλφειας ήταν αρκετές το τελευταίο διάστημα, με τον Γρηγόρη Δριγκόγια να “πληρώνει το μάρμαρο” και να βλέπει την πόρτα εξόδου από το σωματείο! Μία απόφαση, την οποία γνωστοποίησε ο ίδιος ο παίκτης στο προσωπικό του προφίλ σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, φροντίζοντας μάλιστα να “σφάξει με το γάντι” τους διοικούντες τον σύλλογο για τον τρόπο αντιμετώπισής του.

“Γράφω πρώτη φορά για μπάσκετ και εύχομαι και τελευταία για τέτοιο λόγο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,
Ξεκινώντας καθε σεζον αντικρίζεις χαμογελαστούς ανθρώπους καθαρούς που σε θέλουν για να μπεις στην « οικογένεια» τους όπως λένε
Όλα καλά…
Λες ας πάμε κ θα δούμε
Κανα 2 μήνες μετά λαμβάνεις ένα μήνυμα και ακούς πως δεν είσαι κάλος άρα δεν ανήκεις μέσα στην οικογένεια
Αλλωστε συμφώνησες να βάζεις 20 πόντους..
Το ντροπιαστικό είναι πως κάθε φορά βάζουν έναν τύπο να στο ανακοινώσει διαφορετικό,
κάποτε κάποιον της διοίκησης άλλοτε κάποιον άλλο πρόσκαιρο υπάλληλο
Λες μετά… Μου τα έλεγαν αλλά ας πάω μου έδωσε τον λόγο του και τον εκτιμάω. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα σε τελειώνει κόβοντας σου αυτό που αγαπάς χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανέναν λόγο τιμής, δυστυχώς παντελόνια δεν φοράνε πολλοί στον χώρο.
Άρα φταις…
Ίσως μ αυτή την τοποθέτηση προφυλαχθούν άλλα παιδιά ίσως έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλον..
Καλή συνέχεια λοιπόν στην ομάδα της ΦΕΑ και στους συμπαίκτες μου.
Υ.Γ. καταλαβαίνω τους δύσκολους καιρούς ώστε να κρατήσει καθένας την δουλειά του άλλωστε δεν ζούμε από το μπάσκετ ευτυχώς η δυστυχώς το κάνουμε γιατί το αγαπάμε, αλλά άξιζε τελικά να τα κάνεις όλα αυτά;
Αφού και σύ αργά η γρήγορα θα σαι πρώην εργαζόμενος εκεί..
Τροφή για σκέψη
Προχωράμε”, γράφει χαρακτηριστικά, ενώ δεν είναι λίγα και τα σχόλια στήριξης (κυρίως), αλλά και αρνητικής εικόνας (πολλά περισσότερα) άλλων αθλητών για τον τρόπο που κινούνται πολλά σωματεία των εθνικών κατηγοριών.