Αιγάλεω: Ακόμα πιο δυνατό με Τζουγκαράκη

Το Αιγάλεω θα μπει ούτως ή άλλως με την ταμπέλα του φαβορί στον 1ο όμιλο της National League 1. Παρ’ όλα αυτά, το “Σίτι” έγινε ακόμα καλύτερο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία προκρίθηκε στο Final Four του UNICEF Trophy με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας, πρόσθεσε άλλο ένα “όπλο” στη μηχανή της, αποκτώντας τον πολύπειρο Σάββα Τζουγκαράκη (1986, 2.08).

Τη σεζόν 2023-24 ο 38χρονος σέντερ έπαιξε σε 32 αγώνες στην Elite League, έχοντας 4,8 πόντους και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τον Παπάγο σε 15,5 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σάββα Τσουγκαρακη.

Ο Σάββας είναι γεννημένος το 1986, έχει ύψος 2.08 και αγωνίζεται ως Σεντερ. Τη περασμένη χρονιά αγωνίζονταν στον ΑΣ Παπάγου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στη πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αρκαδικό, Πανιώνιο, Ηρακλή, Ηλυσιακό, Αμύντα και Παγκράτι ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές ομάδες.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.