Κούτουλας: «Να διορθώσουμε τα νεκρά διαστήματα»

KoutoulasΟ Ιωνικός Νίκαιας βρίσκει πάλι τον ρυθμό του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή, ωστόσο θα πρέπει να προσέξει πολύ την Κυριακή στο Ιλιον ώστε να δώσει συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα. Ο λόγος; «Το Ίλιον είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» τονίζει ο Νίκος Κούτουλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού.

«Μέσα στην έδρα του το Ίλιον είναι πολύ δυνατό και μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, όπως έκανε και με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει σχεδιάσει ο προπονητής όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας» συνεχίζει ο έμπειρος πόιντ γκαρντ, προσθέτοντας για την ομάδα του…

«Αρχίζουμε και βρίσκουμε τον ρυθμό μας μετά από τις δυο ήττες που κάναμε από τον Πανιώνιο και τον Αμύντα, όπου παρουσιαστήκαμε κακοί. Τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας είναι κάτι που προσπαθούμε να βελτιώσουμε και ήδη κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα και με την απόδοση μας στα δυο τελευταία παιχνίδια όπου κερδίσαμε με τον Εργοτέλη και τον Πανελευσινιακό».