Ράλλης: «Υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο»

rallis basilisΈχοντας κάνει το 3 στα 3 το Ηράκλειο απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής του Νότου. Ο τεχνικός των Κρητικών, Βασίλης Ράλλης, ο οποίος διανύει την 5η χρονιά του ως head coach στον σύλλογο, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το εξαιρετικό ξεκίνημα αλλά και για τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για τη νίκη επί της Νίκης Αμαρουσίου
“Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Αξιοποιήσαμε το ρόστερ μας στο έπακρο, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής και τα 12 παιδιά που ήταν στην αποστολή. Έχουμε πει από την αρχή ότι στην έδρα μας όταν μπορούμε να πιέσουμε και να τρέξουμε θα έχουμε πλεονέκτημα. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και κόντρα στην Νίκη Αμαρουσίου κι έτσι στο τέλος καταλήξαμε σε αυτή τη διαφορά”.

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας του
“Η μάδα αποτελείται από 5 έμπειρους παίκτες, από 7 παιδιά 19 και 20 χρονών και 3 έφηβους. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις και να παίζεις καλά από τις πρώτες αγωνιστικές. Θα πρέπει να παραδεχθούμε, ωστόσο, ότι μας βοηθάει το πρόγραμμα γιατί στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχουμε αρκετά ματς στην έδρα μας.

Πιστεύω ότι μας βοήθησε πολύ το παιχνίδι με τον Χολαργό στην πρώτη αγωνιστική, όπου κάναμε την ανατροπή και κερδίσαμε τον αγώνα. Εκεί πήραμε αυτοπεποίθηση και καταλάβαμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για τους στόχους που υπάρχουν
“Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τους στόχους μας που είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπάρχουν ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς και με μεγαλύτερα ρόστερ. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου θα δούμε τι μπορεί να κάνει η κάθε ομάδα. Εμείς κοιτάζουμε μόνο το επόμενο ματς και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση. Περιμένω ότι κάθε αγωνιστική τα πιο νέα παιδιά θα γίνονται καλύτερα, θα πατάνε πιο σίγουρα στο γήπεδο και θα έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση”.

Για τον κόσμο ομάδας
“Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην Αλικαρνασσό γέμισε το γήπεδο και χτες στα “Δύο Αοράκια” είχαμε αρκετό κόσμο. Είναι ενθαρρυντικό ότι η πόλη στηρίζει την προσπάθεια και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε στο ρόστερ πολλά παιδιά που είναι γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτες. Μέσα από αυτά τα παιδιά υπάρχει διαφορετικό δέσιμο μεταξύ της ομάδας και της πόλης”.