ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ – Final 8: Η καλύτερη 5άδα, ο MVP και οι πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης

Η ολοκλήρωση της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων, στην Ξάνθη, βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου. Πέραν, βέβαια της διάκρισης των «ερυθρολεύκων» υπήρξαν και ατομικές διακρίσεις, με τον άσο των Πειραιωτών Ντούσαν Στάνκοβιτς ν’ αναδεικνύεται MVP μετά από ψηφοφορία των προπονητών, με το νεαρό άσο να βραβεύεται από τον υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο.

Οι προπονητές με ψηφοφορία τους ανέδειξαν και την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, η οποία αποτελείται από τους Βασίλη Χαρτώνα (ΔΕΚΑ), Ηλία Χαϊδεμένο (Περιστέρι), Ντούσαν Στάνκοβιτς (Ολυμπιακός), Αντώνη Μανωλιτσάκη (Προμηθέας Πάτρας) και Σπύρο Παπαϊωάννου (Πανιώνιος). Τα αναμνηστικά παρέδωσε ο έτερος υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Κώστας Τσαρτσαρής.

Την πρωτιά στην κατηγορία του σκόρερ μοιράστηκαν οι Ηλίας Χαϊδεμένος του Περιστερίου και Βασίλης Χαρτώνας της ΔΕΚΑ με 84 πόντους με την απονομή να πραγματοποιεί ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Δημήτρης Διαμαντίδης.

Τέλος κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης αποτελείται από τους Βασίλη Χαρτώνα (ΔΕΚΑ), Ηλία Χαϊδεμένο (Περιστέρι), Ντούσαν Στάνκοβιτς (Ολυμπιακός), Αντώνη Μανωλιτσάκη (Προμηθέας Πάτρας) και Σπύρο Παπαϊωάννου (Πανιώνιος).