Νομικά άκυρη η έκτακτη ΓΣ του Μίλωνα, ισχύει μόνο το «ναι» για συμμετοχή στην Basket League!

Σε ιδιαίτερα κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Μίλωνας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώνονται στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Μίλωνα Δημήτρης Αγγελόπουλος είχε προαναγγείλει ότι δεν προτίθεται ν’ αφήσει να περάσει στο… ντούκου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 17/6. Όπερ και έπραξε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του infobasket.gr, καθώς λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη ΓΣ, κινήθηκε νομικά διά του έγκριτου νομικού Μιχάλη Δημητρακόπουλου, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα. Στόχος ήταν να καταστεί άκυρη η συγκεκριμένη έκτακτη ΓΣ, καθώς – όπως άλλωστε υποστήριζαν κύκλοι του γνωστού επιχειρηματία από την πρώτη στιγμή – δεν είχε συγκληθεί νομίμως. Μία κίνηση που αποδείχθηκε ότι είχε βάσει, με τις πληροφορίες μας ν’ αναφέρουν ότι η πλευρά Αγγελόπουλου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 17/6 κρίθηκε άκυρη και κατά συνέπεια και οι όποιες αποφάσεις είχαν ληφθεί σε αυτή.

Με βασικότερη να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες της σύστασης ΚΑΕ για τον Μίλωνα και η ομάδα ν’ αγωνιστεί στη National League 1. Όπως αναφέραμε, βέβαια και στο infobasket.gr υπήρχε ενδεχόμενο ανατροπής του σκηνικού. Και πλέον με τα νέα δεδομένα, όλα ανατρέπονται, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση που κέρδισε η πλευρά του Δημήτρη Αγγελόπουλου, επαναφέρει στο προσκήνιο τις αποφάσεις της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία και είχε ψηφίσει θετικά στην έναρξη διαδικασιών για ίδρυση ΚΑΕ και συμμετοχής της ομάδας στην Basket League.

Η νομική νίκη της πλευράς Αγγελόπουλου πλέον σηματοδοτεί δύο δρόμους. Είτε άπαντες στο Μίλωνα θα συμπορευτούν ώστε η ομάδα ν’ αγωνιστεί στην Basket League, είτε θα υπάρξει οριστική διάσπαση και το ιστορικό σωματείο θ’ αναγκαστεί να βρεθεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Όπως μάλιστα αναφέρουν πηγές κοντά στον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του Μίλωνα, η «… πλευρά του Αποσκίτη είναι εκείνη που οδηγεί το σύλλογο στην “καταστροφή”, με την εμμονή τους να μην συναινούν στην επιστροφή του Μίλωνα στην Α1, εκεί όπου έφτασε με το “σπαθί” του μέσα στο παρκέ». Τώρα όσον αφορά τι μέλλει γενέσθαι; Τα πάντα θα κριθούν από τη στάση που θα κρατήσουν τα μέλη του ιστορικού σωματείου της Νέας Σμύρνης και το κατά πόσο θ’ αποδεχθούν τη νομική απόφαση που κατά ασφαλείς πληροφορίες δίνει σαφές προβάδισμα στον Δημήτρη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του, να κάνουν πράξη το όνειρο των «πράσινων», 24 χρόνια μετά την προηγούμενη παρουσία του στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας…