Μετράνε αντίστροφα στο Αγρίνιο για το 6ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”

Ο ΑΟ Αγρινίου μπορεί να… κούνησε μαντήλι στις εθνικές κατηγορίες, ωστόσο στα χρόνια της παρουσίας του σε αυτές άφησε κάτι παραπάνω από θετικές εντυπώσεις. Και μαζί με το… “στίγμα” του, ο ΑΟΑ δημιούργησε κι ένα τουρνουά-θεσμό, που για 6η χρονιά θα επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Περισσότερο όμως το συγκεκριμένο τουρνουά, το τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα” θα βοηθήσει να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη της μικρής φίλης του συλλόγου (και κόρη του πρώην προέδρου της ομάδας του Αγρινίου Νεκτάριου Σαπλαούρα), που έχασε νωρίς τη δική της μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο, σκορπίζοντας στη θλίψη όλους όσοι την γνώρισαν.

Και για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διοργανωθεί από το Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον ΑΟ Αγρινίου το τουρνουά αγάπης “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου και σε αυτό θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες της Elite League “Ερρίκος Ντυνάν” και συγκεκριμένα ο Κόροιβος Αμαλιάδας, οι Vikos Φalcons, ο Έσπερος Λαμίας και η Νήαρ Ηστ.

Το όραμα των Περικλή Γερμανού και Ντίνου Τσιαμάκη συνεχίζεται με τους Θανάση Κόκκιο και Νίκο Τσιαμάκη να έχουν πάρει τη σκυτάλη, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Αγρινίου, αλλά και του Σύλλογου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”, στον οποίο θα διατεθούν όλα τα έσοδα της διοργάνωσης. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά καθώς και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων.