Ο Εθνικός δημιουργεί ένα ισχυρό σύνολο εν όψει του νέου πρωταθλήματος και σε αυτό το μοτίβο συνεχίζει τις μεταγραφές του. Ετσι λοιπόν, στο σύλλογο της Λιβαδειάς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Γιάννης Αθανασούλας, προσφέροντα εμπειρία στο ρόστερ της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Ένας παίκτης-πολυεργαλείο στον Εθνικό! Ένας έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ με πολυετή εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες συμφώνησε σε όλα σήμερα με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του coach Λιόγα τη νέα σεζόν.

Μιλάμε για τον Γιάννη Αθανασούλα, έναν διεθνή παίκτη με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες…Με την Εθνική Ενόπλων μάλιστα κατέκτησε το Χρυσό στο Παγκόσμιο το 2009. Ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Άρη Πετρούπολης. Στη συνέχεια ακολούθησε η ΑΕΚ, με τον Γιάννη να έχει συμμετοχή και στο Eurocap πέρα από την Α1. Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Πανελευσινιακός, Απόλλωνας Πάτρας, Λαύριο Ηρακλής, Κόροιβος Αμαλιάδας, Πανερυθραϊκός, Ψυχικό οι επόμενοι σταθμοί του.

Γιάννη είναι μεγάλη τιμή για εμάς που επέλεξες να φορέσεις τα χρώματα του Εθνικού και να βοηθήσεις κι εσύ την ομάδα την επόμενη σεζόν. Καλώς ήρθες στον Εθνικό!».