Ασίστ από τις GMT Greece & Oceanic στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών

«Μία ασίστ κάνει χαρούμενες δύο πλευρές», είχε δηλώσει προ καιρού ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης σε συνέντευξή του κι η ατάκα του αυτή ταιριάζει «γάντι» εν πολλοίς στην περίπτωση της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, που δέχθηκε μία καταπληκτική… ασίστ από τις GMT και Oceanic! Οι δύο εταιρίες φρόντισαν να καλύψουν τις ανάγκες της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών σε μπάλες, οι οποίες και θα βοηθήσουν σημαντικά τις προπονήσεις των νεαρών παικτών που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από τον Δημήτρη Γκόφα και τους συνεργάτες του.

Με την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών να ευχαριστεί δημόσια τις εταιρίες για τη στήριξή τους αυτή. «Όλη η «οικογένεια» της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την GMT Greece και την Oceanic για τη δωρεά τους στην ομάδα μας. Οι μπάλες που μας προσέφεραν θα βοηθήσουν σημαντικά στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και σίγουρα όλοι οι αθλητές μας θα απολαύσουν να αγωνίζονται με αυτές τις μπάλες. Για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη χώρα μας, είναι σημαντικό να υπάρχουν δράσεις σαν αυτή και δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την ανάδειξη νέων αθλητών!

Ευχαριστούμε, λοιπόν, την GMT, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ταξιδιωτικών αναγκών στον κόσμο στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας, αλλά και την Oceanic, που είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως σε θέματα ναυτιλιακής φιλοξενίας και τροφοδοσίας με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία, για την έμπρακτη στήριξή τους».