Τρία ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας, συνεχίζοντας το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά στη National League 2.

Οι Καρδιτσιώτες ανακοίνωσαν σήμερα (24/8) την απόκτηση των Δημήτρη Ψύρρα, Ευθύμη Μοσχόπουλου και Νάσου Κακαβούλα, ανεβάζοντας τον αριθμό των καλοκαιρινών μεταγραφών στις επτά.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί οι Σταμάτης Κρεμμύδας, Γιάννης Ζευγαράς, Μουσταφά Σανγκαρέ και Απόστολος Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

“Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. ανακοινώνει την προσθήκη του Δημήτρη Ψύρρα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Ψύρρας είναι γεννημένος το 1994 έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στις θέσεις Small Forward και Shooting Guard . Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στους Γόμφους, Φάρσαλα, Αίολος-Γόμφοι και τους Ικάρους Trikala Basket αλλά και στον Α.Ο. Τρικάλων όπου και αναδείχθηκε Πρωταθλητής τη περίοδο 2023-2024.

Η προσθήκη του ”bomber” Δημήτρη θα προσδώσει στην ομάδα μας την εμπειρία και το καθαρό μυαλό ώστε να πετύχει τους στόχους της . Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 B.C”.

————————————————————————————————————————————–

“Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. ανακοινώνει την προσθήκη του Ευθύμη Μοσχόπουλου στο ρόστερ της Aνδρικής ομάδας .

Ο Ευθύμης Μοσχόπουλος είναι γεννημένος το 2002 , έχει ύψος 2,02m και αγωνίζεται στη θέση του Small & Power Forward . Ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και τα τμήματα υποδομής του Αιόλου. Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και έπαιξε στην Euroleague Εφήβων. Την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων .

Αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και τις ομάδες των Μελισσίων, της Νίκης Αμαρουσίου όπως και στον Αίολο Τρικάλων. Μετακόμισε στη Β’ Εθνική και τα Trikala Basket όπου και αγωνίστηκε με πολλά λεπτά συμμετοχής και συγκεκριμένο ρόλο , ενώ αναδείχθηκε και Πρωταθλητής με τον ΑΟ Τρικάλων την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 . Ευθύμη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 B.C.”.

————————————————————————————————————————————–

“Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. ανακοινώνει την προσθήκη του Νάσου Κακαβούλα στο ρόστερ της Aνδρικής ομάδας . Ο Νάσος Κακαβούλας είναι γεννημένος το 2003 , έχει ύψος 1,93m και αγωνίζεται στη θέση του Shooting Guard .

Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα από τις Aκαδημίες του Περιστερίου , συνέχισε στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (‘Α ΕΣΚΑ) και εν συνεχεία εντάχθηκε στους Δαναούς Τρικάλων και στον Α.Ο. Τρικάλων .Ο Νάσος δεν στερείται διακρίσεων και τίτλων οι οποίοι αποδεικνύουν την αξία του .

Τίτλοι :

● 4 πρωταθλήματα ΕΣΚΑ (Προμίνι, Μίνι, Παιδικό, Εφηβικό)
● 4η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (2019-2020)
● 1η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2020-2021) .

Νάσο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 B.C.”.