Δύο από τα βασικά μέλη της περσινής πορείας μέχρι την 1η θέση της κανονικής περιόδου και εν συνεχεία μέχρι τους τελικούς στον 1ο όμιλο της National League 1, διατήρησε το Αιγάλεω στο δυναμικό του.

Ο Γιώργος Δουρουντούς και ο Γιάννης Τσορμπατζόγλου συμφώνησαν να φορέσουν και την επόμενη χρονιά τα κυανόλευκα. Ο Δουρουντούς είχε συνολικά 160 πόντους σε 30 αγώνες (5,3 μ.ό.) και ο Τσορμπατζόγλου 282 πόντους σε 30 αγώνες (9,4 μ.ό.) τη σεζόν 2023-24.

Αναλυτικά:

«Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Δουρουντου.

Ο Γιώργος φέτος είχε πολύ θετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της ομάδας μας. Ξεκίνησε το μπάσκετ στους Αγίους Αναργύρους ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιωνικό ΝΦ, Ένωση Ιλίου, ΑΣ Δούκα και ΑΟ Μελισσίων.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

————————————————————————————————————————————–

«Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Τσορμπατζογλου.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού και της Ένωσης Ιλίου ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Δάφνη Δαφνίου, Ηρακλή και στην Ολλανδική Ντεν Χελντερ. Φέτος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας αφήνοντας ευχαριστημένους άπαντες στη διοίκηση του συλλόγου.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».