Αίας Ευόσμου: Κωστόπουλος, η επιστροφή

Στον προπονητή που τον ανέβασε πριν από δύο χρόνια στην Elite εμπιστεύτηκε τα ηνία ο Αίας Ευόσμου, προχωρώντας έτσι νωρίς νωρίς σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ευόσμου, έλυσε τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Τζιβάνη και τον αντικατέστησε με τον Θωμά Κωστόπουλο, τον 39χρονο προπονητή με τον οποίον κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-22, πριν αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες.

«Περήφανος που αντιστάθηκα και δεν αλλοιώθηκα», έγραψε από τη μεριά του ο Τζιβάνης στο λογαριασμό του στο Facebook. «Οι κώδικες ηθικής για εμένα είναι αδιαπράγματευτοι. Ευχαριστώ τον Thodoris Giovannis για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την ακεραιότητα του καθώς και τους παίχτες που δεθήκαμε τόσο πολύ σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Καλωσορίζω μέσα μου την απόλυση της ομάδας και εξακολουθώ όταν ψαχουλεύω μέσα την ψυχή μου να νιώθω πάμπλουτος».

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

“Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Αίαντα Ευόσμου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Παναγιώτη Τζιβάνη και τον βοηθό του Θεόδωρο Γιοβάννη και τους εύχεται καλή συνέχεια”.

—————————————————————————————————————————————

“Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θωμά Κωστόπουλο ως Head Coach του ανδρικού τμήματος για την νέα αγωνιστική χρονιά.

ΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

Γεννήθηκε στις 29/06/1985 στην Θεσσαλονίκη.

Έχει διατελέσει μέλος του προπονητικού τιμ στο Πανόραμα, το ICBS, την ΜΕΝΤ, τον Άρη, την Δόξα Λευκάδας και τον Ηρακλή, ενώ έχει να επιδείξει τρεις ανόδους στην Α2 κατηγορία ως πρώτος προπονητής με τον Ηρακλή (2012-13), τον ΠΑΣ Γιάννινα (2019-20) και τον Αία Ευόσμου (2021-22).

Η οικογένεια του Αίαντα καλωσορίζει τον Coach στην επιστροφή του στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.